Yazarımız Şerafettin Güç İÇELTV'ye Konuk Oldu

7

Tarihçi, araştırmacı yazar Şerafettin Güç, İÇELTV’de Karamanoğulları dönemine ilşkin canlı yayın konuğu olarak 08 Ekim 2021 Cuma günü saat 16’da katıldığı ‘Nil Sezer ile Hayatın Trafiği’ programında ‘Toros’ isminin anlamından Ermenek’e kadar Karamanoğulları dönemine ilişkin yaptığı araştırmaları anlattı.
Haberimizde üstteki linke tıklayarak programın tamamını izleyebilirsiniz.

7 YORUMLAR

  1. Şerefattin Bey'e teşekkürler, doğru bilgilendirme ve tanıtma her aydınımızın görevi olduğunu düşünüyor ve Şerafettin Bey'i tebrik ediyorum.

  2. Sevgili Şeref abim, Taşeli sevdalısı ve Yörük kültürünün temsilcisi olarak sizi görüyoruz. Bu yaşınızda dahi Karamanoğulları üzerine serpilmiş toprağı silkelemeye çalışıyorsunuz. Ailecek selamlar.

  3. Etrafinizdaki insanlarin hayatina da dokunarak cok guzel calismalar biriktirmissin arkadasim. Emegine saglik yolun saglikla acik olsun. Torunum ve arkadaşlarına yaz boyu verdiğin emeğe ayrıca teşekkür ederiz. İyi ki Taşeline geldin.

  4. Gerçekten öğrenilmesi gereken konular. Gündemde tuttuğunuz için teşekkür. Özellikle Karamanoğulları kurucu atası "Nure Sofi ve eşinin" mezarı için tek başına verdiğiniz mücadeleyi basından takip ettik. Ülküsüne sahiplenme bu olsa gerek. Yazılarınızı yakından takip ediyoruz.

  5. Bu programı yaptıktan sonra aklımdan geçen tek cümle şöyle oldu:''Keşke ,Şerafettin Hoca benim tarih hocam olsaydı…..''Neyse ki çok geç kalmadım,yüreğinize ,bilginize,emeğinize sağlık hocam.Siz hep anlatın ,biz keyifle hep dinleyelim…İyi ki varsınız

  6. Saygıdeğer abim hocam; şahsınızı çok yakından ailecek tanıyoruz. Geçmişte yaptığınız çalışmalarınıza şahit olduk. Mütevaziliğinizden Ceza İnfaz kurumlarına verdiğiniz ve kurduğunuz iş atölyelerinden faydalananların haddi hesabı yok. Toplumcu bir aydın olarak sizleri örnek alıyoruz. Branşınız dışında çalıştığınız konuya (Karamanoğulları Tarihi) o kadar vakıfsınız ki arşivinizden biliyoruz. Gönlünüzün ve elinizin bolluğundan arşiviniz ve kapınız daima açık. Sağlık huzur dileklerimizle işiniz daim rast gelsin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz