Yardım Tır'ı Ermenek'ten Yola Çıktı

2
Yardım Tır'ı Ermenek'ten Yola Çıktı

Ermenek Sevdalıları derneği tarafından organize edilen Depremzedeler için toplanan yardımlar bu gün yola çıktı.
ERSEV Tarafından toplanan yardımlar bir Tır'a yüklenerek depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.Sipas Cami önünde toplanılarak dua edildi.Lütfi Elvanın ve Valininde yer aldığı uğurlama töreni Tırın yola çıkmasıyla sona erdi.Yardım Tırının önünde Tunahanın çocuklar için gönderdiği oyuncak ve mektubunun yer alması dikkat çekti. 
ERSEV Derneği başkan yardımcısı Aytekin Aydın yaptığı açıklamada;
"Elazığ ve Malatya da meydana gelen deprem sebebiyle ilçemizde başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına destek veren Ermenek Kaymakamlığına  Ermenek Belediyesine İlçe özel İdareye tüm siyasi partilermizin başkanlarına tüm köy ve mahalle muhtarlarımıza  Ermenek halkına Güneyyurt ,Kazancı veGöktepe kasabalarımıza yardım toplama merkezinde koordinasyon için bizleri yalnız bırakmayan Ermenek Anadolu Lisesi müdürü Murat Belen ‘e  Muhtarlar derneği başkanı Murat Çalışkana Memur sen temsilcisi Adil Başer e Ermenek Belediyesinden Alperen Koçdayı ya ve tüm köylerimize yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederiz".dedi

2 YORUMLAR

  1. Sevgili gönlü yüce ermenekli hemşehrilerimiz. Allah c.c. yardımlarınızı kabul etsin. Sağlıkla kalin. Ankara'dan hepinize Selam ve saygılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz