Yanmayan fon kömürünü çöpe attı

8
Yanmayan fon kömürünü çöpe attı

Susaklı mahallesinde bir vatandaş yakamadığı fon kömürünü çöpe attı.
Susaklı cami yakınında bulunan çöp bidonunun yanına yaklaşı 20 çuval fon kömürü atıldı.Kömürü kimin attığı henüz tespit edilemedi.
Bu konu ile ilgili daha önce de haber yapmıştık.Fon kömürünün çok kötü olduğunu ve içinde taş olduğunu belirtmiştik.Ancak bu konuya kimse duyarlı olmadı.

8 YORUMLAR

  1. Keşke çöpe atacağına ana caddeye yada kaymakamlığın önüne atsaydi bunu gören muhtar yokmu hayır yapıyoruz diye dağıtıyorlar kaymakam sokaklarda geziyor umarım görmüştür taş da hayır oldu verenlerden Allah razı olsun yakanada sabır versin

  2. Ermenekte o kadar varlıklılar varken zulüm mü bu yoksulların çektikleri keşke yardımı seven arkasında bir menfaat gütmeyen bir Ermenek olabilseydik. Kusura bakmayın ama asıl iş bina dikmek değil bu dünya da hayırlı ameller sergilemektir. Sonuçta kimse malıyla mülküyle toprağa gitmez. İNNÂ LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİUN..

  3. Bi Ermenek in ki yanmiyor herhalde, başka ulsual veya yerel medya da ne haberini duydum ne de böyle çöpe atilma falan gördüm. Provakitif hareketler bunlar gibi geliyor.

  4. Ermenekte belirli bir süre görev yaptım Ermenekte cidden belirli bir kesimin evinde yiyecek ekmeği dahi yok özellikle köylerde yaşayanların kiraz ve ceviz bahçesi dışında gelir kaynağı yok çocukları desen dağılmış gitmiş bakan birisi yok işsizlik hat safada kiraz bu yıl iyi para eder seneye etmez. Ermeneğin en büyük sorunu işsizlik istihtam üretememesi çalışan adamında yok çalışmayanın zaten yok olmayan bende yok onda da olmasın diye düşünüyor. Bu böyle kısır döngü sürüp gidiyor. Ermenekte niye suriyeli yok diye düşünmek lazım bence suriyeliye bile istihtam sağlayamayacak kadar düşük gelir seviyesine sahip. Sevgiyle kalın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz