Vadi PARK Alışveriş Merkezi Açılıyor!

3
6922
Vadi PARK Alışveriş Merkezi Açılıyor!

Karamanlı Esnaf Murat Coşar’ın öncülüğünde açılışa sunulan Vadi Park Alışveriş Merkezi Eğlence, Bowling, 9D sinema, Bilardo, Kafeteryalar, Giyim ,Kozmetik, Ev tekstili, Elektronik,  Ayakkabı, Çocuk Oyun Alanları, Pizza, Köfte kokoreç, lokanta, çay bahçesi Hızlı yemek ve  Süper Market olmak üzere birçok alanı kapsaması bekleniyor.

ESNAFLARA ÇAĞRI
Karaman’da Şehrimizin en güzel yerinde Piri Reis Vadisi içinde eğlence ile alışverişin yapılabileceği bir proje olan Vadi Park Alışveriş Merkezi içerisinde geç kalmadan sizde yerinizi alın.

KARAMAN ESNAFI BURADA OLACAK!
Bugüne kadar Dışarıdan gelen güçlü firmaları seyretmek değil , Karaman esnafının neler yapabileceğini göstermek  olacaktır.
Başvurularda esnafın kirada, yerleşimde, düzende profesyonel destek vereceği garantisi ile yeni yaşam alanı sizleri bekliyor.
15 bin metrekare açık alan, 6 bin metrekare kapalı alan, 3 bin metrekare otopark alanına sahip olan alışveriş merkezi 7’den 70’e herkese tüm Karaman’a hitap ediyor.

Karaman’ın yeni yaşam alanı Vadi Park Alışveriş Merkezi  2021 Yılının ilk günlerinde halkın hizmetine açılacağı öğrenildi.
Adres: Tapduk Emre Mahallesi 1671. Sokak NO:5
İletişim: Murat Coşar- 05416947147
 

3 YORUMLAR

  1. Ticari zekya bak hele.. kiralar ne kadar yuksektir allah bilir hele ki dukkani almak istese gariban esnaf kalp krizi gexirecektir 🙂 ama projeyi yapana helal olsun cok kazanacak coook.

  2. Ticari zeka.. isyerlerini biryere toplamaya Orluyor ve kirasi ve satimi cok yuksek bir meblaga olacak sekilde. Adam cok guzel dusunmus helal olsun…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz