Tuhafiyeciler sokağa park yasağı getirildi

2
Tuhafiyeciler sokağa park yasağı getirildi

Ermenek'in Taşbaşı mahallesinde bulunan Tuhafiyeciler sokak İlçe Trafik Komisyonu kararı ile tek yön oldu.Ayrıca park yasağı getirildi.Yasaklara uymayanlara kanuni işlem uygulanacak.Tek yön Toros dönerin oradan giriş yapan araçlar eski belediye binasının önünden çıkış yapacak.Ermenek Belediyesi bu sokağa uyarı levhalarını dikti.

2 YORUMLAR

  1. Güzel bir karar inşallah uygulanır hoş şimdiye kadar Ermenekte hangi trafik kuralı uygulandı tartışılır. Güya 1. Caddeye belirli saatlerde
    Nakliye kamyonları ve tırlar girmeyecek çevre yolunu kullancaklardı vızır vızır kullanıyorlar. Dörtlüleri yakmak kaydıyla 15 dakika park yapılabilir deniyor maalesef hep dükkanların önü işgal edilmiş esnafımız sağolsun kendi özel aracını özel park yerine park edip müşterinin aracına yer bırakmaz sonra müşteri gelmiyor ben gelmem park yeri olan esnafa giderim. Bunlar çözülmeden işaret koymuşsun yasak koymuşsun bi önemi yok. Haa toros dönerin önünde tenekede dikili ve caddeyi işgal eden çam fidanı var birde hiç mi yetkililerimiz görmedi onu. O çam fidanı acilen özgürlüğüne kavuşturulsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz