TEŞEKKÜRLER ERMENEK

0
    TEŞEKKÜRLER ERMENEK

 

 

TEŞEKKÜRLER ERMENEK

 

Ermenek sevdası ve memleketimize hizmet etme aşkıyla   15 Kasım 2018 tarihinde çıkmış olduğumuz  seçim sürecini 31 Mart 2019 da seçimlerden   galip çıkarak   noktaladık.  Cumhuriyet Halk Partili ve İyi Partili arkadaşlarımızın yanı sıra her siyasi görüşten insanların desteğini alarak birlik ve beraberlik içerisinde bir ekip çalışmasına, bir hemşehri dayanışmasına şahit olduk.

Ermenek halkı vefalı olduğu kadar cefalıdır da. Almış olduğumuz oy oranı bizlerin hemşehrilerimize  hizmet etme noktasında görev  ve sorumluluğumuzu bir kat daha arttırdı. Bizi bu göreve layık gören hemşehrilerimize budan sonra  siyasi görüşü ne olursa olsun, en güzel şekilde hizmet etmek tek amacımızdır.

Bu zorlu seçim sürecinde beni yalnız bırakmayan Ermenek halkına, parti yöneticilerimize, kadın ve  gençlik kolları üyelerimize , bizlere destek olmak için Ülkemizin değişik yerlerinde oy kullanmak iç in gelen dostlarımıza;  en kalbi duygularımla teşekkür ederim.

Ayrıca seçim sonrası gerek  yüz yüze görüşerek , gerekse telefon açarak, mesaj atarak  sevincimizi paylaşan  tüm dostlarımıza da  teşekkür ederim.

Ermenek halkı ahde vefaya önem verdiği kadar , gururludur. Gururlu olduğunu da ortaya koydu. Kazanan güler yüz, samimiyet ve içtenlik oldu. “TEŞEKKÜRLER ERMENEK”  Saygılarımla.

 

Atila ZORLU

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz