Tarih, Kültür, Sanat ve Turizm Paneli Yapıldı

0
Tarih

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Ermenek Yerleşkesi üzerindeki Ermenek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Ermenek Uysal ve Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi'nde panel düzenlendi.
Panel Karamanoğlu Mehmetbey  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık AK’ ın açılış konuşması  ile başladı. Belediye Başkanı Atila Zorlu'da bir konuşma yaptı.Moderatörlüğünü Genel sekreter Yardımcısı Muhammet Ali ORAK’ ın yaptığı panelde Doç Dr. Erol YÜKSEL (Seyahatnamelere göre 20. YY Başlarında Ermenek'in Genel Görünümü), Doç. Dr. Mehmet DEMİREL (Rekreasyon Yönetimi), Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Hakan (Türk Kültür Sanat Düşüncesinin Ermenek'teki izleri), Dr. Öğr. Üyesi Akif GÖKÇE (Turizm Potansiyeli açısından Ermenek ve Çevresinin Değerlendirilmesi), İlker KILIÇMAN (Ermenek Bölgesi'ndeki Rekreasyon alanları) konuları konuşuldu. Konuşmacılar  Ermenek İlçesi'nin genel görünümü ve turizm potansiyeli konuşmalarının ardından Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin MUŞMAL tarafından panelin geneli değerlendirildi.
Panele Ermenek İlçe Kaymakamı Hacıosman HÖKELEKLİ, Ermenek Belediye Başkanı Atila ZORLU, Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Alparslan ARGUN, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, AK Parti, M.H.P. , İYİ Parti, CHP ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile Güneyyurt Belediye Başkanı Ahmet ARI, Kazancı Belediye Başkanı Muhittin TUNCEL ve Üniversite öğrencileri ile halkın katılımı ile gerçekleştirildi.
Panele katılımcılara plaket takdiminin ardından sona erdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz