Seycan Hemşirenin ölümüne kim sebep oldu?

4
Seycan Hemşirenin ölümüne kim sebep oldu?

Önce ben suçu kendimde arıyorum.Keşke Seycan Hemşire için bir şeyler yapabilseydim! Hastanede çalışan ve mesai bitiminde evine giden 26 yaşındaki   hemşire aracını mıcıra kaptırdı.Hayatını kaybetti.

Kaza 09.04.2021 tarihinde 16:20 de meydana geldi..Ermenek Devlet Hastanesinde görev yapan Seycan hemşire mesai bitiminde evine giderken Trafiğe kapalı olması gereken, hiç bir uyarı levhası olmayan Hastane bölgesinden başlayan ve sanayi bölgesine inen bir yolda aracını mıcıra kaptırarak 14 metrelik duvardan aşağı uçtu.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.Ambulansla Ermenek Devlet Hastanesine kaldırıldı.Konya'ya sevk edilen hemşire yolda hayatını kaybetti.

SUÇLU KİM?

1-Bu yol neden trafiğe açık?
2-Kesin kabulü yapılmamış bir yolu kim trafiğe açtı?
3- Karayolları ve yüklenici firma neden korkuluk yapmadı?
4-Kim hesap verecek?
5-Hesap verin! 

İLHAMİ ETCİ..

 

4 YORUMLAR

  1. Birilerinin öngörüsüzlüğü, beceriksizliği başka bir kişinini hayatına mal olabiliyor. Seycan hemşirenin yakınlarına ve meslektaşlarına başınız sağ olsun demek kolay ama yüreklerde yıllarca sürecek acılara katlanmak çok zor.

  2. En tepedeki başkanından en altta levhaları koymayan işçisine, levha koyulup koyulmadığını kontrol etmeyen müfettişine kadar hepsi görevden atılıp dolaylı cinayetle yargılanmalı. Herkes işini düzgün yapacak.

  3. Sadece Hasan ŞİMŞEK beyefendinin yorumu bile yeterli aslında…Lakin….maalesef….Ermenek'te bir sahipsizlik sendromu yaşanıyor gibi adeta….ve sanki bu yıllardır var gibi geliyor bana…Neden ,niçin..niye kelimelerini kim yapacak sorusu sorularak Özne bulma yoluna mı gidilmeli desem de…sonuçsuz kalacağı aşikar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz