Şehid Yücel'in Babasına Övünç Madalyası Verildi

0
916
Şehid Yücel'in Babasına Övünç Madalyası Verildi

Şehid Yücel'in Babasına Övünç Madalyası Verildi

Karaman'da 2 şehidin babasına Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi.

Yunus Emre Konferans Salonu'nda, hakkari i'de pkk'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük'e ve istanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in babası Şükrü Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verilmesi için tören düzenlendi.

Yunus Emre Konferans Salonu'nda, Hakkari'de pkk'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan sözleşmeli er Oğuzhan Küçük'ün babası Alaattin Küçük'e ve İstanbul'da Sarayburnu açıklarında bir yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan Kıdemli Üsteğmen Ali Rıza Yücel'in babası Şükrü Yücel'e "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı" verilmesi için tören düzenlendi.

Şehit Üsteğmen Ali Rıza Yücel'e Devlet Övünç Madalyası verildi. Tören 06.05.2019 tarihinde Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleşti.Şehit Yücel'in Övünç madalyası Karaman Valisi tarafından,Şehid adına ailesine,  Babası Şükrü Yücel'e verildi.Törende Şehidin kardeşi Mehmet Yücel,Annesi Sultan Yücel'de bulundu.

""

""

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz