Sanayi esnafına sözde müjde!

0
Sanayi esnafına sözde müjde!

Seyran Mahallesinden Kazancı göbeğine kadar olan karayolunda düzenleme yapıldı.Yol çift şerit oldu.Yol projesinde bazı hataların olduğu yol yapılınca ortaya çıktı.Ermenek'e yapılacak olan bir yatırımın proje aşamasında iken kontrol edilmesi gerekirdi.

Ak Parti Ermenek İlçe Başkanının açıklaması;

Kıymetli Ermenekli hemşerilerimiz ve Sanayii esnafımızın dikkatine.Bir süredir gündemimizde olan ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sevk edecek şekilde yapılan Ermenek sanayii batı giriş kavşağındaki yaşanan mağduriyetin giderilmesi için Ermenek karayolları 37. Şube şefliği yetkilileri ile ve Konya bölge müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde yeni bir proje hazırlanarak Karayolları genel müdürlüğüne onaya gönderilmiştir.Temennimiz en kısa sürede vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesidir.Bu yolu kullanan vatandaşlarımızdan istirhamımız yeni proje uygulanıp hizmete açılıncaya kadar can ve mal güvenliğini tehlikeye mahal vermemek için mevcut güzergahı kullanmalarını rica ederim.

Ermenek Belediye Başkanının Açıklaması

SANAYİ KAVŞAĞI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Belediye Başkanımız Atila Zorlu dün Karaman’da gerçekleşen toplantının ardından konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Kazancı kavşağı ile eski Karayolları arasına yapılan bölünmüş yolun hem trafik hem vatandaşlarımız açısından tehdit oluşturmasıyla ilgili görüşmeler yapılmış ve konuyla ilgili raporlar tutulmuştur. Konuyla ilgili Sayın Valimiz, Kaymakamımız ve Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte iştişare edilerek yeni bir proje hazırlanmış Genel Müdürlüğe projelendirilmek üzere gönderilerek onaya sunulmuştur ve en kısa sürede bu sorun çözüme kavuşturulacaktır açıklamalarında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz