Sahte polislerden uyuşturucu operasyonu

0
Sahte polislerden uyuşturucu operasyonu

Karaman'da kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler Afganistan uyruklu mültecilerin evine uyuşturucu operasyonu yaptı. Afganistan uyruklu mültecileri kelepçeleyerek etkisiz hale getiren şüpheliler kentten kaçamadan polis tarafından yakalandı.

Olay bugün 18.00 sıralarında İmaret Mahallesi İmaret Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre isimleri açıklanmayan 6 kişi İmaret Caddesi üzerinde oturmakta olan Afganistan uyruklu mültecilerin evine gelerek kendilerini polis olarak tanıttı. 
Afganistan uyruklu mültecileri kelepçeleyerek etkisiz hale getirmeye çalışan şüpheliler evde bulunan cep telefonu ve paralarıda el koydu. Şüpheli kişilerin polis olmadığını anlayan mülteciler ile şüpheliler arasında arbede yaşandı. Şüpheliler evden çıktıktan sonra havaya ateş açarak 20 ACP 334 plakalı otomobil ile olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis çevrede emniyet tedbiri alırken, şehir giriş çıkışlarıda tutuldu. 20 ACP 334 plakalı otomobil ile Karaman'dan kaçmaya çalışan şüpheliler Konya yolu çıkışında yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz