Refah Partisi Sarıveliler'de 2. Olağan Kongresini Yapacak

0
Refah Partisi Sarıveliler'de 2. Olağan Kongresini Yapacak

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet TAŞKIRAN Sarıveliler İlçe kongreyesine halkı davet etti
Yeniden Refah Partisi Karaman İli Sarıveliler İlçesi 2. olağan İlçe Kongresine tüm Sarıveliler ve Karaman halkını davet etti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Dış İşler Başkanı Doğan BEKİN Bey’in katılacağı kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan TAŞKIRAN, halkın Yeniden Refah Partisi’ne teveccühü ve güveninin artarak devam ettiğini söyledi.
TAŞKIRAN, “Halkımızın Yeniden Refah Partisine olan teveccühü ve güveni her gün artarak devam ediyor. Görevler, etiketler hep geçicidir. Önemli olan insanlığa güzel hizmetler kazandırmaktır. Allah bizi halkımıza karşı mahcup etmesin.
Yeniden Refah Partisi 2.Olağan ilçe kongremizi ‘SARIVELİLER İÇİN BİZ VARIZ’ sloganıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü Saat: 14.00’de Sarıveliler Belediyesi düğün salonunda gerçekleştireceğimiz bu büyük demokrasi şölenimize Sarıveliler ilçesi başta olmak üzere tüm Karamanlı kardeşlimizi bekliyoruz.
Öte yandan pandemi sürecinden dolayı kongremizde maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas olacağız. Bu anlamda tüm delegelerimizden ve partililerimizden özellikle hassasiyet bekliyoruz.” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz