PTT Şubesine istedikleri adamı almak için yaşının dolmasını beklediler

3
PTT Şubesine istedikleri adamı almak için yaşının dolmasını beklediler

Ermenek PTT Şubesine yeni bir personel alındı.İhtiyaç üzerine PTT Şubesine 18 yaşında askerliğini yapmamış K.S işe alındı.
Şubeye eleman alınacağı üç ay öncesinden dillendirilmişti.Buraya kadar her şey normal.Alım için bir çok insan baş vurmuştu.İddiaya göre alım yapacak olan siyasi parti işe alınacak olanı belirledi.Alacakları kişinin yaşı tutmadığı için yaşının dolmasını beklediler.Elemanın bir hafta önce onsekiz yaşına girer girmez işe alındığı iddia edildi. O kadar ihtiyaçlı insan varken 18 yaşındaki, daha sorumluluk almamış,askerliğini yapmamış,bekar birinin işe alınması tepki çekti.

3 YORUMLAR

  1. İlhami Bey siz bu haberle ne yapmak nereye varmak istemektesiniz, siyasi partinin bir bildiği vardır hem ne demişler akıl yaşta değil baştadır gençlere fırsat vermemiz lazım işte bu ferasetle gençlerden aldığımız ilhamla dünya lideri olduk buda yetmedi yeryüzüde kesmedi bizi aya çıkacağız bu haber tamamen dış minnakların haberidir lütfen bu haberi okuyup büyük oyuna gelmeyin avrupa amerika bizi kıskanıyor yol yaptık göprü yaptık çamlıcayı bitiremedik ama olsun birşeyler yaptık.
    not!!! ironidir İlhami Bey harika bir gazetecisiniz kaleminize yüreğinize sağlık, bunca işsiz üniversite mezunu ihtiyacı olan özellikle hak eden insanlar varken yazıklar olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz