PROF DR KÜLTİGİN TÜRKMEN’İN İKİNCİ KİTABI ÇIKTI

0
PROF DR KÜLTİGİN TÜRKMEN’İN İKİNCİ KİTABI ÇIKTI

Bu yılın Mart ayında yayınlanan ilk kitabı ‘Vakalarla İç Hastalıklarını Öğreniyoruz Cilt 1’ okuyucular tarafından çok beğenilen ve okurlardan edindiği motivasyon ile ikinci kitabını yazan Prof Türkmen, bu kitabı daha önce tasarladığını ve ismini ‘Sorularla İç Hastalıklarını Öğreniyoruz’ olarak okuyucuların beğenisine sunduğunu ifade ediyor.
‘Sorularla İç Hastalıklarını Öğreniyoruz’ adlı bu ikinci kitapta TUS ve YDUS sınavında çıkması muhtemel nefroloji, endokrinoloji, gastroenterohepatoloji, hematoloji, onkoloji, romatoloji ve alerji-immünoloji konularını içeren yaklaşık 600 açıklamalı soruya yer verildiğini ifade eden Prof Türkmen, bu soru kitabını dönem 3, 4 ve 6. sınıf öğrencileri ile iç hastalıkları ve aile hekimliği asistanlarının ve uzmanlarının faydalanması için hazırladığını vurguladı.  
Kitabın birçok yerinde kendisini okuyucuların yerine koyarak ‘bu soruyu nasıl anlar ve soruyla ilgili konudan gelebilecek başka soruları nasıl kolaylıkla çözerim’ diye düşündüğünü belirten ve soruların açıklamalarını da bu bağlamda yazmaya çalıştığını ifade eden Kültigin hoca, ‘soruların tamamı dönem 4 staj sonu, TUS ve YDUS sınavlarında YÜKSEK PUAN ALMAYI HEDEFLEYEN hekim arkadaşlarım için tasarladım’ diye de belirtti.

Cevapların hemen hemen tamamı açıklamalı olup güncel kaynaklardan, textbooklardan ve kılavuzlardan hazırlanan bu eser vakalarlaichastaliklari instagram adresinden sipariş edilebilir.

‘Son olarak soru kitabının yazılması aşamasında her türlü desteği sağlayan, kapak tasarımı ve yazım kurullarına uygunluk açısından yoğun emek sarf eden sevgili eşime, çocuklarıma çok teşekkür eden ve ailem olmasaydı bu kitap yazılamazdı’ diyen Prof Türkmen’e Ermenekliler olarak emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz