Pınarbaşı Köyüne Ziyaret

0
Pınarbaşı Köyüne Ziyaret

Köy ziyareti sırasında vatandaşlar tarafından karşılanan ve Cuma namazını köy camiinde kılan Vali Meral, namaz sonrasında köy muhtarı Hanifi Kaplan’dan köyün mevcut genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler aldı.
 
Ziyaret ve incelemeleri sırasında bir araya geldiği vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral, kış şartlarının yaşandığı ilimizde mevcut bütün köy yollarının açık kalması, eğitim – öğretimin sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde sürdürülebilmesinin yanında vatandaşların, günlük yaşamlarını rahat ve güvenli bir şekilde sürdürebilmeleri ve yaşanabilecek diğer olumsuzluklara karşı il özel idaresinin araç ve ekipman yönüyle hazır bulundurulduğunu belirtti.
 
Ziyaret ve incelemelerin ardından köy Muhtarı Hanifi Kaplan ve vatandaşlar köylerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral ve beraberindekilere teşekkür ettiler.
 
Vali Fahri Meral’in 10 Ocak 2020 Cuma günü Pınarbaşı köyüne gerçekleştirdiği ziyarete İl Özel İdare Genel Sekreteri Evren Çakır, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar,  İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı eşlik etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz