Otomobil takla attı 4 yaralı

0
Otomobil takla attı 4 yaralı

Karaman'ın Ermenek İlçesinden Mersin'in Mut İlçesine otomobil almaya giden 3 kişi denedikleri otomobil ile kaza yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza Mut Karaman karayolunun 2'nci kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Karaman'ın Ermenek İlçesinde yaşamakta olan Mehmet Ali G. internet üzerinden bulduğu bir otomobili satın alamak üzere arkadaşları olan İsmail Ö., Mustafa A. ve Mehmet Ali G. ile birlikte Mersin'in Mut ilçesine gitti. 

Pazarlık yaptıkları aracı denemek isteyen İsmail Ö., Mustafa A. ve Mehmet Ali G. otomobil sahibi Mehmet A. ile Mut Karaman karayoluna çıktı. Mehmet T. idaresindeki 33 AAV 281 plakalı otomobil Mut Karaman karayolunun 2'nci kilometresinde yağmur yağışı nedeni ile oluşan sele girdi. 5 takla atan otomobil yol kenarına ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet T. ile birlikte otomobilde bulunan İsmail Ö. Mustafa A. ve Mehmet Ali G. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslara alınan yaralılar Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından hurdaya dönen otomobil çekici ile olay yerinden kaldırıldı.
Kazaya aşırı yağmur nedeniyle meydana gelen selin neden olduğu öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz