Orman Parkı neden kapalı?

4
Orman Parkı neden kapalı?

Ermenek Mut yolu üzrinde yer alan halk arasında Orman Parkı olarakta bilinen Şehit Pilot Hasan Baysal mesire alanı uzun zamandır kapalı.
Orman işletmesi tarafından idaha önce kiraya verilen park işletilemeyince sözleşme fes edilmişti.Şu anda atıl bir durumda yer alıyor.Parka giriş yok.Kapalı.Bir zamanların gözde mekanının bu halde olması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.
Orman İşletme müdürlüğünden bir açıklama bekliyoruz.Ermenek çevresinde yapılan ağaç kesimlerine biraz ara vererek bu sorunu çözün.

4 YORUMLAR

  1. Dertleri ne de bu kadar her yeri tıraşlayıp, elli yüz senelik ağaçları kesiyorlar anlamış değilim. Yaylada ki belki ikiyüz yıllık ağaçlar var onları da bi taraftan kesiyorlar. Birkaç seneye yeşil Ermenek olacak çöl Ermenek, gelecek nesiller sadece fotoğraftan görecek eskiyi.

  2. kesinlikle bu ağaç kesiminden rahatsızım ne istiyorsunuz arkadaş bu ormanlardan daha geçen çamlıca köyünde kükür mevkisine gittim yolun üst tarafını komple kesip traşlamışlar yok yolu genişletecekseniz yolun kenarını kesin koca bi alan neden kesiliyor bu ağaç düşmanlığı nedir arkadaş

  3. Ağaçların belli bi ömrü vardır, kesilen ağaçların yerine yenisi dikilir. Araştirarak yorum yapalım. Ayrıca Ermenek gibi bir yerde heryer piknik alanı iken buranın işletmeye verilmesi mantıksız görünüyor.

  4. Ağaçların ömrü vardır ama gençleştirme böyle yapılmaz. Dağın bir yamacını komple kesip atarak gençleştirme olmaz. Aralardaki yaşlı ağaçlar kesilerek yapılır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz