Nefes Kesen Operasyonla Yakalandılar

0
500
Nefes Kesen Operasyonla Yakalandılar

Cezaevi firarileri yakalandı
Karaman'da polisin planlı çalışması sonucu 2 cezaevi firarisi kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan H.A. ve M.Ö. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre; 12 ve 16 yıl yağma, cinayete karışma suçlarından hapis cezası bulunan H.A .ile M.O. geçmiş tarihlerde cezaevinden firar etti. H.A. ve M.O. hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Şahıslar için Karaman Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma başlattı. Yapılan plaklı takip sonucu şüphelilerin yerini tespit eden ekipler operasyon için düğmeye bastı.
Şüpheliler araçları ile hareket halindeyken polis ekipleri dur ihtarı yaptı. Ekiplerin ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheliler, kısa süreli kovalamaca sonucu Hamidiye Mahallesi 692 sokak üzerinde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Yıldırım Ekipler Amirliği önünde yakalandı. Ekipler araç içerisinde ve şahıslar üzerinde arama yaptı. Yapılan arama sonucu ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Silaha ve uyuşturucu maddeye el konulurken, şahıslar Karaman Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz