Mezunlarına İş Garantisi Veren Üniversite

0

ÜNİVERSİTE'DEN İŞ GARANTİSİ
Çağdaş, yenilikçi ve öğrenci odaklı eğitim vizyonumuz ile yarınlarımızı yönetecek ve fark yaratacak yeni nesil liderler yetiştireceğimize yürekten inandığımız için mezunlarımıza %100 İş Garantisi veriyoruz.”
Kıbrıs İlim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selman Arslanbaş 2018 yılında üniversitenin değişen yönetimi, felsefesi ve yeni stratejileri  ile öğrencilerinin alanında en iyi olmalarına yönelik çalışmalara hız verdiklerini, sağlıktan eğitime geniş bir yelpazede yer alan yüzlerce çözüm ortağı ile öğrencilerine Türkiye’de staj imkanları sağladıklarını belirtti.
Ek tercih döneminde  Kıbrıs İlim Üniversitesi (KİÜ) olarak öncelikli hedeflerinin; 21. yüzyıl ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan, kendi toplumuna değer sağlayan, kendisinin ve ülkesinin küresel rekabette öne geçmesini sağlayacak farklılıklara imza atan ve geleceğe yön veren mezunlar yetiştirmek olduğunu vurgulayan Selman Arslanbaş, bu hedefe yönelik çalışmalarının 2018-2019 akademik yılında Kıbrıs İlim Üniversitesini tercih eden öğrenciler ile birlikte hayat bulacağını söyledi.
Selman  Arslanbaş, Uluslararası akademisyenleri ve uluslararası işbirliklerini artırmanın yanında, öğrenci merkezli genç ve yenilikçi bir üniversite anlayışıyla uygulamalı eğitime önem verdiklerini, fikirlerin hayata geçirildiği ‘Kuluçka Merkezi’ oluşturduklarını,  sınırsız bilgiye erişim sağlayan 7/24 açık bilgi merkezi ve öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılayan 5 yıldızlı Öğrenci Yaşam Merkezi ile öğrencilere seçkin bir öğretim ortamı sunmakta olduklarını ifade etti.
Burs olanakları: Üniversitenin farklı burs olanakları olduğuna dikkat çeken Selman Arslanbaş, ÖSYM Burslarının  'Tam Burs, %75 Burs, %50 Burs' olduğunu, ek tercih dönemine özel sunulan tercih burslarının ise, tüm bölümler ve programlar için ilk tercihe %75, 2. Tercih %70, 3. Tercih %65, 4. Tercih % 60 ve 5. Tercih ve sonrasına %50 olarak uygulanmakta olduğunu belirtti.
Kıbrıs İlim Üniversitesi tarafından, ÖSYM Teşvik Bursları, Sporcu Bursu, Engelli Öğrenci Bursu, Şehit ve Gazi Çocuğu Bursu, Anlaşmalı Kurumlar Bursu ile her kardeşe uygulanan % 50 Kardeş İndirimi ile eğitim döneminde başarı gösteren öğrencilere sağlanan Başarı Bursları – Yüksek Şeref (%75) ve Şeref (%50) bursu gibi çeşitli  burs ve indirim imkanları sunulmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz