Mevka Karaman Bölgesi Destek Programı Açıklandı

0
517
Mevka Karaman Bölgesi Destek Programı Açıklandı

Mevka Karaman Bölgesi Destek Programı Açıklandı
 

MEVKA’DAN KARAMAN BÖLGESİ İŞLETMELERİNE ÖZEL 10.000.000 TL. HİBE DESTEK PROGRAMI

 

Bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılması için Karaman il merkezi ve ilçelerinde “KOBİ’lerin kapasitelerinin” artırılmasına yönelik faaliyetlerin desteklenmesi kapsamında Mevlana Kalkınma Ajansı (Mevka) 10.000.000 TL. hibe destek programını kamuoyuna açıklamıştır.

Proje kapsamında bölgemiz Ermenek’te faaliyet gösteren tüm işletmeler hibe destek programına başvuru yapabilmektedir. Tarım makinelerinin imalatından tarım ürünlerinin işlenmesine; geleneksel el sanatlarından turizm faaliyetlerinin geliştirilmesine; başta Ermenek helvası, Ermenek zeytinyağı gibi yöresel ürünlerin üretim kapasitelerinin artırılmasından bu ürünlerin pazarlanma ağlarının genişletilmesine kadar oldukça geniş bir yelpazede proje başvuruları kabul edilebilmektedir. 14 Ekim 2019 tarihine kadar işletmelerimiz programa başvuru yapabilmektedir.

Proje destek miktarları her bir işletme için 50.000 TL. ile 1.000.000 TL. arasında proje büyüklüğüne göre değişebilmekle birlikte Mevka’nın resmi web sitesinden ve Belediyemizden detaylı bilgi alınabilir.

www.mevka.org.tr/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz