Mehmet Emin Tekpınar Aday Olacak Mı?

0

İŞTE O AÇIKLAMA
Mehmet Emin Tekpınar adaylığı hakkında açıklama yaptı. Belediye Başkanı adayı olup olmayacağı hakkında açıklama.
3 aylık bir yurtdışı vazifesi sebebiyle Hollanda’da bulunmaktayım. 15 gün sonra yurda dönüş yapacağım inşallah. Gerek şahsımı arayarak veya mesaj yoluyla, gerekse diş hekimi oğlum Mehmet Yasin Tekpınar’a yöneltilen sorular üzerine kamuoyunu bilgilendirmek üzere bir açıklama yapma gereği duydum.
Ermenek’in benim gönlümdeki yeri bambaşkadır. Bu şehre hizmeti, hayatım boyunca bazen imkanlarım yettiğince, bazen projelerimle, bazen de rüyalarımla hep süsledim. 25 yıllık bir belediyeciyim. Büyükşehir'lerde büyük projelere imza atmış, vizyon sahibi Ermenek’e çok büyük faydalar sağlayacak tecrübeye sahibim. Yılların tecrübesini memleketime, sevdama aktarmak elbette arzumdur. Lakin hizmet sadece masum düşüncelerle olan bir iş değil. Belediye başkanlığı, adaylık süreçleri siyasetle bire bir ilişkili olduğu için temkinli yaklaşmak, kırmamak, kırılmamak, yıpranmamak istiyorum.
2004’te ilk aday olduğumdaki heyecanım nasılsa bugün de Ermenek’e hizmette aynı ruhu taşıyorum. Yüzlerce proje var Ermenek için kaleme aldığım. Uygulanabildiği taktirde Ermenek’in Türkiye çapında yıldızının hızla parlayacağına inancım sonsuz.
Vazife için her zaman hazırım, ancak siyaset ve adaylık süreci beni düşündürüyor. Ankara ve İstanbul’dan, parti genel merkezinden dostlarımız aday olmam noktasında ısrarcı. Yurda döndüğümde kendileriyle, Ermenek’in ileri gelenleriyle bir takım istişarelerde bulunacağım. Aday olmayacağım demiyorum, lakin sürecin biraz daha netleşmesi için beklemekteyim. Tüm Ermenekli dostlara muhabbetlerimi sunarım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz