Meclis üyeleri huzur hakkından onlar için vazgeçti

0
Meclis üyeleri huzur hakkından onlar için vazgeçti

Karaman Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeleri herkesin ayakta alkışlayacağı bir duruş sergileyerek meclis gündemine gündem dışı önerge verdi. CHP'li Belediye Meclis üyelerinin önergesini AK Parti ve MHP'li belediye meclis üyeleri hiç tereddüt etmeden kabul etti.

Karaman'da Mart ayı olanğan belediye meclis toplantısının ilk oturumu bugün 16.00'da Karaman Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Belediye meclis toplantısına meclis 2'nci başkan vekili Mustafa Karaardıç başkanlık etti. 

Yoklamanın ardından gündem dışı teklifleri alan Karaardıç CHP'nin teklifini okuyarak meclis üyelerinin oylarına sundu.

CHP'li Belediye Meclis üyeleri Paşa Evcen, Onur Irgat ve Mustafa Bülent Demir'in teklif ettiği ; “27 Şubat 2020 gecesi Suriye'nin İdlib kentinde bulunan birliklerimiz alçakça bir hava saldırısına maruz kalmış 36 kahraman Türk askerimiz şehit olmuş, 32 Kahraman Türk askerimiz yaralanmıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. İdlib'te rejim güçlerince gerçekleştirilen alçak saldırıda şahadete yürüyen kahraman evlatlarımız başta olmak üzere tüm aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz. Acımız büyüktür.

Kederli ailelerinin ve yüce Türk milletimizin başı sağ olsun. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Meclis Üyeleri olarak kahraman mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu tekrar belirtiyor ve bu vesileyle Mart ayı meclis toplantısından doğan huzur haklarının gerekli çalışmalar ve görüşmeler yapılarak Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlanmasını teklif ediyoruz. Önergemizin kabulünü rica ediyoruz” dedi.

CHP'li belediye meclis üyelerinin bu teklifi yapılan oylama sonucu tam katılım ile kabul edildi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz