Koçak Mimarlık Hizmet Vermeye Başladı

0
2259
Koçak Mimarlık Hizmet Vermeye Başladı

Koçak Mimarlık Hizmet Vermeye Başladı
Ermenek Ardıçkaya 1993 doğumlu olan Mimar Mustafa KOÇAK, ilk ve orta öğrenimini Ermenek’te tamamladı. Lise öğrenimini Ermenek İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi’nde sürdürdükten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü kazandı. İngilizce olarak devam ettiği eğitim süresince İstanbul ve Ermenek’te çeşitli projelerde yer almıştır. 2018 yılında eğitimini başarıyla tamamlamış ve 2019 yılında mimarlık hizmetini memleketi olan Ermenek’te sürdürmek isteyerek KOÇAK MİMARLIK ofisini açmıştır.

Mustafa Koçak ile yaptığımız görüşmede:

"KOÇAK MİMARLIK olarak Karaman Ermenek’ten başlayarak bölgenin geleneklerine ve dokusuna saygılı ancak gelecek çizgiler ile birleşmiş çözümler ile müşteri talepleri doğrultusunda hazırlanmış konsept proje, 3d görselleştirme, mimari danışmanlık ve mimari proje konularında hizmetinizdeyiz.

Amacımız kişiye özel tasarımlar ile konut, ofis ve iç mimari projelerini sizlerin istekleriyle ve beklentileriyle tasarlamaktır. Sizin yapacağınız tek şey ise ‘’HAYALLERİNİZ ERTELMEMEK’’. Hayal edin ve bizler onu kağıda yansıtalım. Anlaşılır bir sunumla siz değerli müşterilerimize sunalım." dedi.Koçak mimarlık ofisi Taşbaşı mahallesi,Atatürk cad.no 1 B.Kent meydanının karşısı.

""

""

""

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz