Karantina süresince lokantalar neden kapalı?

6
Karantina süresince lokantalar neden kapalı?

Ermenek'te alınan beş günlük karantinın ardından alınan karara tepkiler hiç dinmiyor.
Çiftçilerin faaliyetleri yasaklanmış,bu karar ülke genelinde gündem olmuş, tepki çekmişti.
Bakkal,manav,eczane,fırınlar,oteller,bazı kamu kuruluşları hizmet verecek.Ermenek'te yemek yapamayan insanlar ne yiyecek? Vefa hizmet gurubu bu insanlara yemek dağıtacak mı? Yoksa evlerine gidip onlara yemek mi pişirecek? Canı iskender çeken bir vatandaşa İskenderi kim yapacak? Görevli kamu personeli iş yerine azığıyla mı gelecek? Bu tür soruların cevabı henüz bilin mi yor? Lokantalar zaten eve servis yapıyordu.Bakalım yarın ola hayrola..

6 YORUMLAR

  1. Merak etmeyin insanlar 5 gün aç kalmayla ölmez.
    Afrikada ki insanlar 12 gün aç kalıyor. Yani yorum yaparken beterin de beteri var deyip şükretmeli..

  2. Haber biraz haber yazısı gibi yazılmalı. Son zamanlarda yazılan haberler sokak ağzıyla yazılır oldu. Lütfen bu haberleri herkes okuyor .Dikkat edelim sözcük seçimlerimize. Halkı kışkırtmanın anlamı yok ayrıca . Bir hafta sabredilir kışın karın içinde hangi tarım yapılıyor Ermenek'te?

  3. Herkes vefa destek gurubunu arasin yemek istesin madem kapanacak heryeri kapatinfirin açık lokanta neden kapalı zaten evlere servis yapılıyor böyle karantinami olur 50 100 kişinin çalıştığı yer açık 2 kisinon calistigi lokanta kapalı saçmalıktan başka birşey degil

  4. Böyle saçmalık görülmedi ermenekte ilkdefami viris 80 oldu adaletsizlik bu 2yada 3 kişinin çalıştığı yerler kapalı 50 kişinin çalıştığı yer açık durum çok kötüyse heryeri kapatin

  5. Mehmet Yılmaz Bey ne demek sokak ağzı.Sizin yaptığınız yorum nerenin ağzı? Ermenekle alakanızın olmadığı belli.Tarım yokmuş.Ermenekli bir dönüm bahçeyle geçinmeye çalışan insanlarla dolu.Mavala gerek yok.Önce siz hangi ağızla yorum yaptığınızın farkına varın..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz