Karaman polisinden yeni Fetö yapılanmasına darbe

0
Karaman polisinden yeni Fetö yapılanmasına darbe

Karaman'da 'da polisin sıkı takibi Fetullahçı Terör Örgütünün bölgedeki yeni yapılanmasına darbe vurdu. Bölgede yeniden yapılanma çalışması içerisinde olduğu iddia edilen kişiler yapılan operasyon ile gözaltına alındı. Operasyonda şimdiye kadar tespit edilemeyen yeni bir örgüt evi daha çökertildi.
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bölge genelinde FETÖ'nün yeni yapılanmasına yönelik çalışma başlattı. Karaman'da yeni yapılanmayı oluşturmak isteyen kişiler belirlenerek teknik ve fiziki takibe alındı. Yaklaşık 6 ayık çalışmanın ardından takipteki kişilerin Konya ve Ankara'dan bazı örgüt üyeleri ile temas ettiği belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler örgütün şimdiye kadar tespit edilemeyen Ankara'daki bir evini tespit etti. Bu evin yeni yapılanma döneminde aktif olarak kullanıldığı  öğrenildi.
Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Karaman polisi bugün Karaman, Ankara ve Konya'da operasyon yaptı. Yapılan operasyonda örgütün yeni yapılanmasını oluşturacağı iddia edilen çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Karaman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz