İşçilerin sorunlarını çözdük diyenler işçilerin işten çıkarılmasına sessiz

2

Karaman'ın Ermenek İlçesinde maaşlarını alamadıkları için eylem yapan maden işçileri gündem olmuştu.
Yaklaşık beş aydır maaş alamadıkları için eylem yapan maden işçileri aracılar sayesinde eylemi bırakmıştı.Bu konu ittifak halindeki iki siyasi parti başkanını karşı karşıya getirmişti.
Edinilen bilgiye göre maden ocağında yaklaşık 80 kişi çalışmakta.Eylem yapanların maaşları yattı,ancak eylem yapmayanlar hala mağdur.Eylem yapanlar işten çıkarılıyor tazminatları ödenmiyor.
Biz bu işi çözdük diye görüntü veren parti başkanlarından hiç ses yok.Güneyyurt Belediye başkanı bazı ajanslara poz verirken iyiydi de,neden şimdi hiç sesi çıkmıyor? Hani sorunu çözmüştün Başkan.Fox tv de izledik seni.Şimdi de konuş şu an.İşçiler işten çıkarılıyor? Maden ocağı sahibiyle ne konuştun? Kamuoyuna açıkla.Bu işler böyle olmuyor? 

Ha bu arada Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu'yu bu konuda hassas davranması ve gerçekci bir yaklaşımla bazıları gibi şov yapmadığı için tebrik ediyoruz.

2 YORUMLAR

  1. Memleketten koskoca yılların b..Memleketten koskoca yılların bakanını çıkardık şu düştüğümüz durumlara bak ilçede bi kaç kişi milletin kaderiyle oynuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz