İn Evleri ve Lokantanın ihalesi yapıldı

0
1552
İn Evleri ve Lokantanın ihalesi yapıldı

İn Evleri ve Lokantanın ihalesi yapıldı
Ermenek'te Turkuaz Göl'ü kenarında inşaatı tamamlanan ve Ermenek Belediyesi'nce 10 yıllık süre ile kiralamaya çıkartılan 10 adet in evinin ve bir adet lokantanın ihalesi 11.12.2018 tarihinde Ermenek Belediye'sinde yapıldı.
""
İhaleyi kazanan Hulusi Oran ihaleden sonra şu açıklamayı yaptı: '""Biz burayı kendi adımıza değil Ermenek'in turizm geleceği için kiraladık. Bir anlamda tüm hemşehrilerimiz adına bu sorumluluğu almak zorunda kaldık. Nasıl ki Selçuklu Otel'i bizim turizm çabamızın bir başlangıcı olduysa bu mekan da devamcısı ve turizm geleceğimizin standardını belirleyicisi olmalı. Bu amaçla olası bir olumsuzluk riskine karşı duyarsız kalamazdık.
Burada önemli bir yatırım yapıldı ve biz de bu yatırımın devamcısı olarak eksikleri tamamlayıp en kısa sürede hizmete açmayı planlıyoruz.
""
Tüm hemşehrilerimizin bu mekanı sahiplenecekleri, önerileri ve yapıcı eleştirileri doğrultusunda Ermenek turizmine önemli katkı sağlayacak bir yer olması için el birliği ile çabalayacağımıza inancım tam.
Burası elbette ticari bir mekan olacak. Ancak elde edilecek gelir kişisel bir kazançtan çok Ermenek için gerek yeni turizm yatırımlarına, gerekse oluşturmaya çabaladığımız 'Bilim ve Kültür Merkezi'nin ihtiyaçları doğrultusunda harcanacağının bilinmesini isteriz." dedi'

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz