Hemşehrimiz Ceren Oran İstanbul’da 4. Çocuk Dans Tiyatrosunu sahneliyor

0
1351
Hemşehrimiz Ceren Oran İstanbul’da 4. Çocuk Dans Tiyatrosunu sahneliyor

Bu güne kadar yurt dışında gerek çocuklar gerekse büyükler için onlarca dans tiyatrosu sahneleyen hemşerimiz Ceren Oran, İstanbul’da 4. Oyununun premierini bugün pandemi koşulları nedeni iile saat 17.00 digital platformlarda canlı olarak yapıyor.
 
Daha önce yurt dışında sahnelediği çocuk oyunlarından üçünü İstanbul Moda Sahnesi’nde sahneye koyarak burada dört yıl boyunca oynanan oyunlarına bir yenisini daha ekleyerek iki yıldır dünyanın değişik 10 ülke ve şehrinde sahnelediği ‘Elefant aus dem Ei Process & Tours-Yumurtadan Çıkan Fil’ oyununu ‘Atta Festivali’ kapsamında Türk müzisyen ve dansçılarla sahneliyor.
 
Avusturya’da aldığı dans eğitiminden sonra Salzburg Toihaus Tiyatrosu’nda çocuklar ve büyükler için dans tiyatro eserleri sahneye koyup oynayan Ceren Oran daha sonra Almanya’nın Münih kentine geçerek burada kendi tiyatro grubunu kurup oyunlar sahnelemeye başladı. Burada sahnelediği oyunları birçok ülke ve şehre taşıyan Ceren Oran’ın ülkemizdeki bu yeni oyununu bu gün saat 17.00 de canlı ya da sonradan kayıttan izlemek isteyenler alttaki linkten faydalanabilirler.
 
https://www.youtube.com/channel/UCAvKsCb4rIOGNlu2rGgKxNw

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz