Hainler 13 Vatandaşımızı Şehit etti

1
Hainler 13 Vatandaşımızı Şehit etti

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Irak’ın kuzeyi Gara bölgesindeki teröristlere ait hedeflere yönelik gerçekleştirilen Pençe Kartal-2 Harekâtı'nın sevk ve idare edildiği sınır hattındaki Harekât Merkezi'ne gitti.

Harekâtı gün boyunca Harekât Merkezi’nden takip eden Bakan Akar, faaliyetlere ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi.
 

“ALÇAKLAR SİLAHSIZ MASUMLARI ŞEHİT ETTİLER”

Bakan Akar, şöyle konuştu:

* Son derece özel ve kritik bir harekât icra edildi. Gerçekten önemli, özel bir harekât yapıldı.

* Çok geniş bir alanı kapsayan zor arazi ve iklim koşullarında zor bir harekât gerçekleştirildi. Harekâtla bölgeye yerleşen, yeniden yapılanmaya çalışan ve bir şekilde hudutlarımıza, güvenlik güçlerimize ve halkımıza saldırı hazırlığında bulunan tüm unsurlar da büyük ölçüde etkisiz hâle getirildi.

* Şu anda 50 teröristin etkisiz hâle getirildiği bilgisi olmakla beraber aldığımız çeşitli duyumlar, istihbarat kurumlarımızın çalışmaları var.

* Onların sonunda etkisiz hâle getirilen terörist sayısının çok daha fazla olacağı yönünde değerlendirmeler bulunmaktadır.

* Keşke 13 vatandaşımızı oradan sağ salim çıkarabilseydik. Ancak alçaklar, caniler, bu silahsız masumları yaptıkları katliamla şehit ettiler.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz