Karaman’a yeni atanan Vali Hüseyin Engin’den ilçe ziyaretleri!

0

10 Ağustos 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman Valiliği görevine atanan Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim bu gün ilçeleri ziyaret etti.

Sabah saat 09.00’da Ermenek’e gelen Hüseyin Engin Sarıibrahim ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret ederek, Kaymakam Vekili Dr. Erdal Bilgiç’ten ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Ermenek programı kapsamında Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlardan köy ve mahallelerdeki ihtiyaç, sorun ve talepleri dinleyen Sarıibrahim, değerlendirmelerde bulunarak iletilen hususların kurum müdürleri tarafından incelenip, takibinin yapılması talimatını verdi.

Vali Sarıibrahim, Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Umut Kafe” de özel gereksinimli gençlerimizin doğum gününe katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Daha sonra Ermenek Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi’nde özel gereksinimli gençlerimizin kendilerine yönelik kurslarda yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri inceleyen Vali Sarıibrahim, bir süre kursiyerlerle sohbet etti.

Vali Sarıibrahim, Ermenek’te esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali H.Engin Sarıibrahim, esnaflarımıza hayırlı ve bereketli  kazançlar diledi. Daha sonra Ermenek Belediyesi’ni ziyaret eden Valimiz H.Engin Sarıibrahim, yürütülen çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Mustafa Bozcu’dan bilgi aldı.

Vali Sarıibrahim, Ermenek ziyaretinde İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Murat Alkan, Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır ile bazı daire müdürleri de eşlik etti.

Ermenek ziyaretinin ardından öğle saatlerinde Güneyyurta geçen Vali Sarıibrahim burada da vatandaşlar ve Belediye Başkanı Ahmet Arı ile görüştü.

Daha sonra Başyayla’ya ve Sarıveliler ilçelerine geçen Sarıibrahim buralardaki ziyaretlerinin ardından gece geç saatte Karaman’a döndü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz