SİLAHLI GASPÇILAR ADLİYEDE

0

SİLAHLI GASPÇILAR ADLİYEDE

Karaman'da bir çobana ait yayla evini silahlarla basan 5 kişi Nevzat Yıldırım ve oğulu Umut Yıldırım'ı sopalarla darp edip başlarına silah dayadı. Baba oğulun cep telefonlarına da el koyan gurup 10 adet koyunuda gasp ederek olay yerinden ayrıldı.
Olay 18 Temmuz gecesi Akçaşehir beldesinin yaylasında meydana geldi. İddiaya göre çobancılık yapmakta olan Nevzat Yıldırım(53) ve oğulu Umut Yıldırım(17) yayla evlerinde uyumakta iken kimliği belirsiz kişileri silahlarla yayla evini bastı. Havaya rastgele ateş acaç kimliği belirsiz kişiler av tüfeğini Umut Yıldırım'ın ağzına sokarak öldürmekle tehdit etti. Sopalar ile babaoğulu döven saldırganlar baba ve oğulun cep telefonlarını, ağıldaki 10 koyunu alarak yayladan uzaklaştı. Babasının bayıldığını yerde hareketsiz yattığını fark eden Umut Yıldırım motosiklet ile kasabaya inerek yardım istedi.
Karaman Devlet Hastanasi'ne kaldırılan baba oğul tedaviye alındı. Jandarma olayın ardından başlattığı çok yönlü soruşturmada yaylaya gelerek silahla yayla evini basanların Bekir S.(29), Şükrü Y.(20), Ahmet Emre K.(21), Batuhan S. (18) ve Yunus Y.(20) olduğunu tespit etti.
Jandarma yapılan operasyon ile 5 kişiyi gözaltına aldı. İl jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Adliyede Cumhuriyet Savcısını ifade veren şüphelilerin hakkında ek gözaltı kararı verilerek yeniden İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz