Yazı-Yorum

0
Ermenek Sanayi Kavşağı ile Devlet Hastanesi sıcak asfat çift yönlü yolun trafiğe açılmasında ve Üçtaş mevkisi ile çevre yolu Ay-yıldız göbeği arasının ışıklandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Yalnız Seyran Mahallesi Kömür Kent, Yahya Kent, Sanayi, Kalan Blokları, Yüksekokul, Okullar bölgesi bu bahsettiğimiz tarafta olduğu için birçok öğrenci, mahalle sakinleri ve spor için yürüyüş yapan kişiler bu güzergahı yürüyerek kullanıyorlar. Trabzon Fırını karşısı Adliye yoluna kadar gelen kaldırım burada bitiyor. Buradan petrollar bölgesine kadar ivedilikle kaldırımın hatta bisiklet yolunun yapılması gerekmektedir. Özellikle geceleri yolda yürüyen kişiler, gezen öğrenciler ve hız kurallarına uymayan sürücüler trafikte tehlike arz etmektedir. Bahsettiğim bu yollar da benim bildiğim 4 tane genç insan ayrı ayrı trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiler.
Eski Ermenek Lisesi ile sanayi ışıklarına kadar o kadar çok şahit olduğumuz hız kurallarına uymayan sürücülerle karşılaşıyoruz ki, bu yol için de ya hızları kesmek için ara ara setler yapılsın ya da hız kontrol radar kontrolleri yapılsın. Amacımız bir tek canlının hayatına bir şey olmasın. Ve cezalar yazılıyor diye emniyet güçleri bir yerlere şikayet edilmesin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz