Operasyonlar ard ardına geldi

1
6202
Operasyonlar ard ardına geldi

Karaman'da yapılan Temizlik-1 ve Temizlik-2 operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Silah Kaçakçılığı ve Uyuşturucu ticaretinden gözaltına alınan şüpheliler hakim karşısına çıkarıldı.

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi Temizlik-1 ve Temizlik-2 operasyonunu planladı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte yasa dışı silah sattığı iddia edilen A.B, S.H, Y.B ve Y.E'yi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından dün gece A.B, S.H, Y.B ve Y.E'nin evlerine Temizlik-1 operasyonu düzenlendi. Yapılan operasyonda A.B, S.H, Y.B ve Y.E. gözaltına alınırken evlerde yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca 8 adet tüfek ele geçirildi. 

Temizlik-1 operasyonunun hemen ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kentte uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen gruba Temizlik-2 operasyonunu başlattı. Yapılan operasyonda Y.K, T.B, C.B ve D.A gözaltına alındı. Operasyon kapsamında bir miktar metafamin, esrar ve uyuşturucu nitelikli haplar ele geçirildi.

Ard ardına yapılan Temizlik-1 ve Temizlik-2 operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. 

1 Yorum

  1. Karaman a ne tuhaf insanlar doldu. Çok farklı yerlerden göç alıyor gelenlerde acayip .. bir dönem karaman kültürünü kendi kültürlerine çevirmek için davranışta bulunuyorlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz