Halk ‘bir’ oldu ama ya …

0

Yaşadığımız büyük felaket karşısında, ülkemiz insanlarının yüzde doksan dokuzu bir ve birlik oldu.

Dikkaten alınmayacak, küçük bile sayılmayacak, insanlıktan nasibini almamış üç beş kişiyi hesaba katmaya gerek yok.

Ama….

Ne yazık ki siyasilerimiz için bu güzellemeyi yapmak mümkün değil.

Çok büyük bir çoğunluğu. özellikle ulusal düzeyde siyaset yapanlar, her zamanki kısır çıkar kavgalarını bu felaket karşısında sürdürmeyi tercih ettiler ve hala da etmeye devam ediyorlar ne yazık ki.

Şimdi halk olarak bize düşen bir görev de önümüzdeki seçimlerde insan olamadan siyasi olmaya çalışan bu kesimden kurtulup, bundan sonra yaşayacağımız acılarımızda bir ve birlik olabilecek, önce vicdan sahibi bir insan olmayı becerip sonra siyasete soyunan kişileri siyaset kurumlarında görmeye çalışmak.

Not: Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır ile ilgili bu güne kadar, hem birlikteliğimiz hem de tartışmalarımız hepinizin gözünün önünde oldu. Bundan sonrada güzel şeyler yapabilmek için elbette ortak çalışmalarımız da, fikirsel çatışmalarımız da devam edecek. Ama bu afet sırasında da bütün olanaklarını birlik duygusu içinde seferber ettiği ve etmeye de devam edeceği için ben Ermenek’ten çıkmış bir il yöneticisi olan kendisine, hem kendi adıma hem de Ermenek adına teşekkür etmeyi bir borç bildim.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz