Güneyyuırt Kasabasında içme suyunda bakteri iddiası

3
2162
Güneyyuırt Kasabasında içme suyunda bakteri iddiası

Ermenek'in Güneyyurt Kasabasında içme suyuna lağım karıştığı iddia edildi.
Sosyal medya hesaplarında Güneyyurtun içme suyuna lağım karıştığı ve bir çok kişinin bu nedenle hastalandığı iddia edildi.Konu ile ilgili ihbar hattımıza bir çok vatandaş ihbarda bulundu.Yetkililerden henüz bu konu ile ilgili açıklama yapılmadı.

3 YORUMLAR

  1. Suların bozuk olduğu ile ilgili bilgilendirmeyi bir muhtarın whatsapp durumda yazmasından mı öğrenmemiz gerekiyor ? Her şeyi ilan edip haber veren belediye neden insanların sağlığı ile ilgili bir konuda bu kadar duyarsız !?

  2. hepsi allhindan bulsun ama kimse bu adama inanmasin carsamba gunu lagim karismis olayi gizli gizli halletmis guneyyurdun yuzde 80 bu adam yuzunden perisan.

  3. Yok böyle bir saçmalık görmedim millet Çarşamba günü diyor biz pazar muhtarin durumundan görüyoruz hastane gidebilirler diye .bizi hastanelik edinceye kadar susuyorlar .balık hamsi .bilmem iş yeri açıldı diye ilan yapan belediye suya lağım karismis halkım içmeyin diyemiyor .muhattap yok bişey yok ne olacak ne zmaan sular kullanılacak ne kadar böyle devam edecek muhattap yok.aciklama yok .yazıklar olsun

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz