Giviu Markası İş Elbiseleri Sektöründe Farklılıklar Yaratıyor

Giviu Markası İş Elbiseleri Sektöründe Farklılıklar Yaratıyor

İş elbiseleri sektörü dışarıdan bakıldığında sıradan ve klasik üretimler yapan bir sektör olarak biliniyor. Hem üretim hem de hizmet sektöründe görev alan personeller için herkesin kullandığı standart tasarımlarda üretimler yapılıyor. Oysa sektörün çok farklı bir tarafı da bulunuyor. Ve Giviu markası bu farklılığın öncüsü olarak karşımıza çıkıyor.
Bazı firmalar kurumsal kimlik çalışmalarına çok önem veriyor. Marka prestijini ve değerini ölçümleyen kurumsal kimlik çalışmalarının en önemli basamaklarından birisi iş elbiseleri olarak görülüyor. Özellikle hizmet sektöründe müşteri ile birebir diyalog halinde olan personellerin kullanmış oldukları iş elbiseleri marka değerini en güzel yansıtan aşamalardan birisidir. Giviu firması ile bu sürece bambaşka bir farklılık kazandırılıyor.

Şöyle ki; Giviu markası sektörde her zaman en yenilikçi adımların sahibi oluyor. Marka kurucusu olan Sevcan Durmaz 15 yılı aşan bir süredir iş elbiseleri sektöründe çalışıyor. Sahip olduğu deneyim ve birikimlerle son yıllarda Giviu markasına yön veriyor ve sahip olduğu yenilikçi yaklaşımı kendi markasında birebir olarak uyguluyor.
Yeni bir teknoloji ve modadan izler taşıyan tasarımlarla Giviu atölyelerinde iş elbiselerine canlılık ve değer katılıyor. Her bir marka için özel olarak tasarlanan tüm modeller markaları birebir yansıtmayı hedefliyor. Markaların marka değerine değer katacak olan çalışmalar üzerinde uzman bir ekip tarafından özel çalışmalar yapılıyor. Ve iş elbiseleri sıradan olmaktan çıkarak her biri modadan önemli izler taşıyan ve trendlere ayak uyduran çok özel görünümler kazanıyor.
 

Kadınların Gücü Giviu Markasını Büyütüyor

İş elbiseleri sektöründe aktif olarak yer alan ve kısa sürede büyük işlere imza atan Giviu markasının ardından güçlü bir kadın ekip bulunuyor. Tüm çalışanların ve marka kurucusunun kadın olması zaten markayı sektörde bir adım öne taşıyor.
Bugün Giviu atölyelerinden çıkan her bir ürünün tüm aşamasında sektörde başarılı olan kadınların emekleri yer alıyor. Her biri iş elbiseleri sektöründe önemli başarılara sahip olan tecrübeleri ve yetenekli kadınlar Sevcan Hanım önderliğinde Giviu markasını her geçen gün çok güzel yerlere taşıyor.

  

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram