Gençlerin hayallerini su bastı

3
Gençlerin hayallerini su bastı

Biriktirdikleri harçlıklarıyla 7500 adet hibrit kapya biber fidesi diken üniversite öğrencisi 2 arkadaşın hayallerini su bastı.
Güneyyurt kasabasında yaşayan Şükrü Civil ve Ümit Saparca bahçelerine biber dikmeye karar verdi.Antalyadan 7500 adet biber fidesi alarak bahçelerine fidelediler.Fideler tam yetişmek üzereyken sulama kanalının tahliyesinden boşalan su fidelerin olduğu bahçeyi bastı.Bunun üzerine Ermenek Kaymakamlığına bir dilekçeyle baş vurdular.İlçe Tarım tarafından rapor tutuldu.Şükrü Civil ve Ümit Saparca 10 bin Tl masraf ettiklerini,40 bin Tl gelir beklediklerini,ancak fidelerin yarısının su baskınından dolayı çürüdüğünü belirterek yetkililerden yardım istediklerini söylediler.
Şükrü Civil :Amacımız okul masraflarını çıkartmaktı. Hayallerimizi su bastı" dedi.

3 YORUMLAR

  1. Gençlerimize girisimcilikleri konusunda destek olunmalı belediye uyarıları dikkate almaliydi biberler hibrit( kısır )olmasa tohumdan biten fıtratı bozulmamış olsa.Her şerde bı hayır vardır

  2. Evet olay doğrudur üzücü olan iki defa su batmıştır. Birinci başkından sonra kanalın tahliye borusunun arzalı olduğu Gneyyurt Belediye Başkanına sözlü olarak iletilmiş dikkate alınmamış. İkinci bir su başkını oldu. Üzücü olan budur. EMEK ALINTERİ EN YÜCE DEĞERDİR.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz