ERMENEKDER öğrenci kardeşlerimizle buluştu

1

Ermenek Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Talat Seyhan toplantıya ve amacına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

""

‘Dün 28 Kasım Pazar günü saat 14.00'de derneğimizde öğrencilerimizle bu yılın ilk buluşmasını yaptık çok güzel bir katılım vardı. Pırıl pırıl gençlerimiz bize hem gurur hem gelecek hakkında ümit verdiler. Milli Kütüphane Müdür Yardımcısı Yusuf Apaydın hocamız kütüphaneler hakkında genel bilgiler verdi, kitap okuma alışkanlığından başlayıp kütüphanelerden öğrencilerimizin nasıl yararlanabileceklerini anlatan yararlı bir konuşma yaptı ve bu konuda öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Genç kardeşlerimize Arabaşı Çorbası ikram ettik ve burs ödemelerimizi yaptık. 19 Aralık Pazar günü 2. toplantımızı yapmak üzere sözleştik vedalaşarak ayrıldık.
Biz inanıyoruz ki genç arkadaşlarımızın ihtiyaçları sadece maddi sorunlarından ibaret değil. Dernek olarak maddi anlamda küçük bir katkı sunma çabamızın yanında onlarla tanışarak ve her ay buluşarak birbirinizi daha yakın tanımaya, her türlü sorunlarına yardımcı olmaya çabalıyoruz.
Karşılıklı bilgi alışverişimiz ile onlara yaşadıklarımızla ve tecrübelerimizle bir şeyler aktarmaya çalışırken aynı zamanda hızla değişen dünyada onlarda bizi, genç enerjileri ve bilgileri ile besliyorlar aynı zamanda.
Dernek yönetimi olarak her ay bu buluşmalarımızı tekrarlamayı ve ilişkilerimizi her daim sıcak tutmayı amaçlıyoruz.’

""

""
 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz