Ermenek'te çiftçilere getirilen yasak Twitter'da gündem oldu

6
5155
Ermenek'te çiftçilere getirilen yasak Twitter'da gündem oldu

Vaka sayılarında görülen artış nedeniyle Ermenek ve köylerinde Pazartesinden itibaren 5 gün karantina ilan edilmişti.İlçe Hıfzıssıhha kurulunun aldığı kararlar arasında çiftçilerin faaliyetlerinin yasaklanması da bulunuyordu.
Çiftçilere getirilen bu yasak Twitter'da gündem oldu.Twitter gündeminde Ermenek 4. sırada yer aldı.Türkiyenin her yerinden binlerce tweet atıldı.Alınan karar" Ermenek Kaymakamlığı hayırdır" sloganı ile protesto edildi.

6 YORUMLAR

  1. Kaymakam bey gelsin bizim bahçelerin budamasını yapsın benim çifçi belgem yok 4 çocuğum var ocaklar kapalı çalışamıyoruz ne olacak halimiz kınıyoruz yasayı

  2. Ucuz ve kolay söylemlere hayır, Karantina gerekiyorsa taviiz verilmeden uygulanmalıdır. Keyfi bir karar olmadığı biliniyor. Verileer gövre hareket edilmiştir. Kongreler v eantalya otelelri ermenek'i bağlamaz. Ermenek halkının sağılığı önemlidir. Tedbirler ve kontrolelr eksiksiz yerine gedirilmelidir diye düşünüyorum.

  3. Oy verirken iyi düşünün deniliyor.Ne alaka pandeminin sokağa cikma yasağının secimle ne alakası var.Ciftcimize tarlasına gitmek isteyen serbest olması uygun olurdu

  4. Uuntmayınız kurallara uymayanların, uyanlar bedelini ödüyor. İşin şakası yok, ucuz laflara da gerek yok. Önlemlere uyup kenidimizi korumak zorundayız. Sen sağ ve sağlamsan bağ ve bahçeniin ziraatın bir anlamı var.
    Ermenek kaymakamlarını en çok eleştiren biri olarak üç ay önce göreve başlayan bir kaymakamı bağ bahçe budamaya davet etmek ziraat ile uğraşan birisine yakışmaz. Köşe yazımı okuyunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz