Ermenek Devlet Hastanesinde Sürgün Devam Ediyor

0
Ermenek Devlet Hastanesinde Sürgün Devam Ediyor

Ermenek Devlet Hastanesinde Sürgün Devam Ediyor
Ermenek Devlet Hastanesinde çalışan  ve kendilerine mobbing uygulandığını iddia ederek şikayetçi olan  12 kişiye kınama,maaş kesintisi ve uyarı cezaları verildi.

Geçtiğimiz günlerde Devlet Hastanesinde kendilerine mobbing  uygulandığı nedeniyle 12 kişi Başhekim hakkında Ermenek Kaymakamlığına  şikayette bulunmuştu.Ayrıca 4 hastane personeli hakkında da savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.Şikayetten önce de bir hastane personeli  yaşananlar nedeniyle iki sefer hastane çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunmuştu.Olayların ardından Başhekim istifa etmiş yeni başhekim göreve başlamıştı.

Edinilen bilgiye göre 4 hastane personeli hakkında suç duyurusunda bulunan N.A  Başhekim tarafından İlçe Özel İdare Bakım evine görevlendirildi.Ancak bu görevlendirme yasal olmadığı için tekrar Devlet Hastanesine göreve dönmesi kararı verildi. Daha öncede hastane personeli M. B. İlçe özel idaresine görevlendirilmişti.

İddiaya  göre : N.A bazı personellerin Hastaneye ait malzemeleri   kendi bahçe ve evlerine götürdüğü, mesai  içerisinde kendi araçlarıyla özel işlerini de yaptıklarını fotoğraflarla belgeleyerek suç duyurusunda bulunduğu ve bu nedenle ceza olarak başka kurumlara görevlendirilmek istendiği iddialar arasında. Aşağıda gördüğünüz fotoğraf sürgün edilmek istenen personelin ayağıdır.

""

Hastane içerisinde bazı kişilere hiç ses çıkartılmazken asgari ücretle çalışan ayağı nasırlı,ekmeğinin peşinden koşan bir insanla neden uğraşılır? Oturdukları yerden 10.000 TlL maaş alanlar bir garibanla niye uğraşır. Başhekimden kaynaklanan sorunlar nedeniyle insanların cezalandırılması kabul edilemez.Yeni Başhekimde bu tür konular hakkında dikkatli olması ve bazı kişilerin gazına gelmemesi lazım.Mazlumun ahı  asla yerde kalmaz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz