Elizi Altın Set ve Kelepçe Modelleri 

 

1999 yılından itibaren Elizi Kuyumculuk adı altında hizmet vermeye başladığımız mücevher sektöründe hız kesmeden devam ediyoruz. Birbirinden eşsiz altın kelepçe ve takı modelleri için tek yapmanız gereken online mağazalarımızı ya da belirli şubelerimiz ziyaret etmeniz yeterlidir. Burada sizler için hazırlanmış olan özel ve tamamen özgün tasarımları olan altın ve Trabzon hasırı modellerimiz bekliyor. Üretim aşamalarının her birinde ince bir el emeği olduğunu belirtmek isteriz. Ürünlerimizi satın alan kullanıcıların ilk deneyimleri ise, ne denli kaliteli olduğuna dairdir. Bu bakımdan da sunduğumuz hizmetin A kalitesinde olmasına özen gösteriyoruz. 
""

Müşterilerimiz için en güzel ve özel imalatları gerçekleştirebilmek için İstanbul ve Trabzon illerimizde fabrikalarımız bulunuyor. Bu fabrikalarda alanında profesyonel olan kişiler çalışmalarını sürdürüyor. Ürünlerimizin ilk andan itibaren siz müşterilerimizi memnun edecek türden olması için talep ve istek doğrultusunda ilerliyoruz. Uzun süredir hizmet verdiğimiz bu sektörde aynı zamanda ürünlerimizin kimlik numaraları da bulunuyor. Bu kimlik numaraları, ürünlerin ayrıcalığını ve tüm üretim aşamasını gösteriyor. Ayrıca ürünler hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen kullanıcılar, online mağazamızda yer alan müşteri hizmetleri ile de irtibata geçebilirler. 
""

Altın Set ve Kelepçe Yapımı 

Kuyumculuk sektöründe hem zarif hem de bir takım halinde olan mücevher üretimini sağlayabilmek, aynı zamanda da müşteri beğenisini kazanmak oldukça zor bir durumdur. Ancak Elizi Kuyumculuk yapmış olduğu altın set takıları ile zoru başarıyor diyebiliriz. Özel tasarımlara sahip olan bu ürünler ilk andan son aşamaya kadar olan tüm süreçte el işçiliği ile yapılıyor. Hem zarif hem de şık olan ürünlerimiz ayrıca A kalitesinde ürünler olduğunu da her zaman duruşuyla dahi belli ediyor. Bulunduğunuz ortamda gözlerin üstünüzden ayrılsın istemiyorsanız, Elizi mücevherlerine mutlaka göz atmanız gerekiyor. Böylece gecenin en şık ve zarif kadını siz olabilirsiniz. 
""

Trabzon hasırı ve Altın üreticiliğini de üstlenen firmamız, bu ürünlerin işlenmesinde de daha önceden belirttiğimiz üzere uzman kişiler ile çalışıyor. Uzmanlar 6 ile 10 gün gibi bir süre içerisinde Trabzon hasırlarının ince ince üretimini sağlıyor. Daha sonrasında ise belirtilen modeller üretime koyuluyor ve sizlere en güzel halleriyle sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram