Eczacı Nuri Yaldız hayatını kaybetti

6
6354
Eczacı Nuri Yaldız hayatını kaybetti

ALLAH RAHMET EYLESİN
Aniden rahatsızlanan Konya'da tedavi görmekte olan Eczacı Nuri Yaldız bu gün vefat etti. Yaldız uzun yıllardır Eczacılık yapıyordu.Ermenek'te çok sevilen bir insandı.Merhuma Allah'tan Rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Cenaze bu gün ikindi namazından sonra Konya'da defnedilecektir.

6 YORUMLAR

  1. adam gibi adam garibanın babası köylünün dostu iyi bir aile babası iyi bir öğretmen sıkı bir vatansever ermenek ve ermenekli dostu abimizi kaybettik mekanı cennet kabri nurlarla dolsun başta ailesi tüm sevenlerinin başı sagolsun sabırlar diliyorum.

  2. Eczacı Nuri abimiz, memleketimizin saygıdeğer bir insanıydı. Bizim çocukluğumuzdan bu yaşımıza kadar seven, sayan karşılıklı değer vermiş olduğumuz abimizdi. Almış olduğumuz ilaçlara bile üçret almadan, aşağıdaki çaycıdan oralet ısmarladı. Babanızın da bizlere hatırı var derdi… Allahım Rahmet Eylesin, Memleketimizin Başı Sağolsun. Mekanı Cennet Olsun İnşaAllah. Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum… ????

  3. Nuri arkadaşımın ruhu şad olsun. Aileisnne ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Rahmeteli babası gibi topluma hizmet etmeyi şiar edinmiş bir arkadışımzdı.

  4. Allah rahmet eylesin.Nuri ağabey ile 2 ay kadar 1972 yılında İstanbul feriköyde bulunan Konya Öğrenci yurdunda aynı oda da kalmıştım.O Eczacılık fakültesi öğrencisiydi.Ruhu şad mekanı cennet olsun.Güleryüzlü ve bize yardımcı olan bir ağabey idi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz