Dr.Rehşan Ünüvar'dan Eğitim Camiasına Teşekkür

4
Dr.Rehşan Ünüvar'dan Eğitim Camiasına Teşekkür

2017 yılı mecburi hizmet kurası olarak Ermenek ilçesine göz hastalıkları uzman olarak görevlendirildim. Eşim ve 3 çocuğum ile 2 yıl yaşamak üzere yeni, hiç tanımadığımız bir yerde bizi bekleyen en büyük kaygı çocuklarımızın okuluydu. Biri 4 diğeri 6. sınıfa başlayacaklardı. Daha önce hiç devlet okulu deneyimimiz olmamıştı.Utanarak söylüyorum ki kafamda hep o eski kendi okuduğumuz yılların eğitim sistemi ile devlet okulunda çocukların ziyan olacaklarını düşünüyordum. Kayıt için başvurduğumuzda sayın milli eğitim müdürümüz  ve saygıdeğer okul müdürlerimiz tarafından ilgi ve sıcakkanlılıkla karşılandık. Eğitim öğretim  döneminin başlamasıylada kaygılarımın yersiz ve saçma oldunu anladım. 2 yıllık eğitim serüvenimizde bir devlet okulunda özel eğitim kalitesinde ağırlandık.Tüm tüm hafta sonları matematik hocamız tarafından desteklendik. Her görüşmek istediğimde bütün idareci ve öğretmenlerimize kolaylıkla ulaştık.Öğretmenlerin öğrencilerini sadece dersleri ile değil, ruhsal ve sosyal gelişimleri ile de yakından takip ettiklerine şahit oldum. 2 yıl sonrasında oğlum 8. sınıfa başlayacağında tayin olduğum şehrin en iyi özel okuluna çocuğumu verdim.Okula kayıt yapılırken şart koşulan deneme sınavı sonrası oğlum çok iyi bir puan alarak, burdaki öğretmenleri şaşkına çevirdi. Onun devlet okulundan gelmiş olduğuna inanmakta zorlandılar. Hocalarımızın özverili fedakarca verdikleri eğitimin kalitesi kendine hayran bıraktırmıştı.
                            Bu yıl girdiğimiz LGS sınavı sonrası okulunun en iyi puanını alıp türkiyenin en iyi okullarından birine yerleşti.Ve öğrendik ki Ermenek 'de oğlumla beraber aynı okulda okuyan arkadaşlarından bizden daha iyi başarı sonuçları çıkmış.
                        Bu başarı tesadüfi olamaz. Fedakarlığın, kararlılığın, özverinin elinin çocuklarımızın elini tutmasının neticesidir. O elleri saygıyla selamlıyorum. Tüm Ermenek eğitim camiasına, cumhuriyet ortaokulu öğretmenlerimize  ve bize kucak açan halkına teşekkür ederim. Havası ,suyu, cevizi kadar güzel olan Emeneğe selam olsun….

Op.Dr. Rehşan Ünüvar
 

4 YORUMLAR

  1. Keşke hastaları ile de iyi ilgilense yanlış reçeteler yazdığında ne yapalım yanlış yazdıysak biZde insanız demeseydi de kötü anmasaydık hastalarını azarlayıp göndermeseydi.

    DipNot: yanlış reçete yazdı gözlüğü aldık ve sonrasında hatasını kabullenip bi çözüm üretemedi.

    • Şimdiki göz doktoruna gidinde doğru teşhisi koysun o zaman..olmayan göz doktoruna!!! Kocaman hastane var bir çok branş eksik…. doktor gelir beğenmezler göndermek için uğraşırlar olan vatandaşa oluyor….

  2. Aydin ataturk devlet hast. Ailemdeki genetik glokom hastalığının senelik kontrolü için gittim ve cok memnun kaldım. Hatta üstteki yorumu okuyunca çok şaşırdım cunku bir arkadaşım ameliyat oldu ve oda çok memnun kaldı. Aynı doktor mu dedim evet aynı doktor. Biz hem doktorlugundan hem yaklaşımından çok memnun kaldık. Bu arada kendisini tanimiyorum. Ama benim ve arkadasimin yaşadıgi memnuniyeti yazmazaydim haksızlık olurdu. Aydin ili Dr.Rehşan hanımdan memnun. Saygilar…

  3. İstanbudan selcuga taşındım
    Katarakt ameliyatı sonrası gözlerimde ışık sacmalari ve sineklenme oldu
    Atatürk üniversitesi Aydın’da tesatuf rehşan hanıma muayeneye gittim çok memnunum teşhisi çok doğru
    Tavsiye derim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz