Craft Pırlanta ile Özel Günler Özel Hediyeler!

 

Craft Pırlanta olarak uluslararası anlaşmalı olduğumuz firmalar ile yurtdışından her kalitede mücevher taşı tedariğine sahibiz. Ayrıca uluslararası denetleme şirketlerinden biri olan HRD Antwerp ile bütün ürünlerimiz onaylı bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca bütün ürünlerimiz 3 yıl garantili olup sizlere sertifikaları ile gönderilmektedir. Eğer ürünlerimiz hakkında sıkıntı yaşarsanız 14 gün içerisinde iade ve değişim taleplerinizi kabul ediyoruz. 
""

Craft Pırlanta marka imzasını taşıyan birbirinden özel baget küpe modellerimiz ile karşınızdakileri büyülemeye ve etkilemeye ne dersiniz? Oldukça zarif ve şık bir kategori olan baget pırlanta küpelerimiz ile özel günlerinizde sürprizlerin vazgeçilmezi olarak karşınıza çıkıyor. Sevdiğiniz insanın yüzünde bir gülümsemeyle birlikte baget pırlantamızın pırıltısı oldukça yakışan bir ikilidir. Her biri özenle kesim işlemlerinden geçmiş olan baget küpelerimize web adresimiz üzerinden https://www.craftpirlanta.com/ ulaşabilirsiniz.
""

Evliliğin Gözdesi Pırlanta Yüzükler

Pırlanta yüzükler nişanın, evliliğin simgesi haline gelmiştir. Birbirinden kıymetli taşlara sahip olan Craft Pırlanta evlilik yüzükleri müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Özellikle baget yüzük kategorisinde inanılmaz bir talep artışı vardır. Zarif ellerinizi bagetin inanılmaz pırıltısı ile birleştirin ve mükemmel bir görüntüye sahip olun. Craft Pırlanta imzalı olan her biri birbirinden değerli baget pırlanta yüzüklerimiz ile her an mutlu bir kullanım yaşayın. Pırlanta atölyelerimizde birbirinden becerikli ellere sahip olan ustalarımız ile çalışmaktayız. Baget pırlanta da kesim oldukça önemlidir. Bir kesim ne kadar düzgün gerçekleşmiş ise baget pırlantanız bir o kadar değerli olacaktır. Bizler ise bunu en usta şekilde gerçekleştirip siz değerli kullanıcılarımızın beğenisine sunuyoruz. 
""

Zarif ve Asilliğin Simgesi Baget Kolyeler

Craft Pırlanta olarak kare ve dikdörtgen olmak üzere sizlere sunmuş olduğumuz baget kolye kategorimiz en seçkin ve tercih edilen kategorilerimizden biridir. En özel ve seçkin kaliteye sahip pırlanta modellerimiz içinde baget pırlanta kolyelerimiz boyunlarınızda mükemmel bir yer edecektir. Merkez taşının etrafına dizilmiş olan birbirinden kaliteli ve güzel taşlar ile kolyenizin pırıltısını daha çok arttırarak sizi ön plana çıkartıyoruz. DRD Antwerp sertifikasına sahip olan ve onaylı pırlantalarımız ile %100 memnun müşteri skalasına sahip bir şekilde hizmetimize devam etmekteyiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram