Çöplükteki Horoza bak sen!

Çöplükteki Horoza bak sen!
Devlet kurumlarında çalışanların huzuru olmazsa işleyiş bozulur verim düşer.Son zamanlarda Ermenek’te bazı kurum yöneticisi ve çalışanlar arasında büyük problemler yaşanmakta. Guruplaşma hat safhada.Bazı şahısların kendine has sadece kendilerinin kullandığı tuvaleti bile var.Tuvalet meselesi yüzünden kurumda çalışan Şehit yakının bile hüngür hüngür ağlatıldığını biliyorum.

Bir kurumda yaşananlardan önce  kurum amiri sorumludur.Bu yüzden ast üst ilişkisi nedeniyle denetlemek ve sorunları çözmek bir üst kurumun görevidir.Olaya siyasi bakmak yanlış olur.Olaya siyasi bakıldığı takdirde hiçbir sonuç alınamaz.Kaldı ki bireysel olayları siyasilere bağlamak olmaz.

Geçtiğimiz günlerde sorunlu bir kurumu denetlemek için Karaman’dan gelen bir şahsın davranışlarına tanık olduk.Ferdi bir problemi muhalefet ve iktidar ilişkisine dayandırması ve personel ile diyaloğu herkesin tepkisini çekti.Konuşmasında “Ben Karaman’ın horozuyum.Bu da  bu kurumun  horozu, herkes saygı duyacak”şeklindeki beyanı affedilecek bir açıklama değil.Ayrıca o konuşmada beni kastederek haberi kim verdi ? Muhalefete neden malzeme veriyorsunuz? Dediğini biliyorum.Böyle talihsiz bir açıklamanın bilerek yapıldığını düşünüyorum.

Bak müdür! Sen o makamı hak etmiyorsun.Belli ki çöplükte dolaşıyorsun.Kendini horoz zannediyorsun.Senden olsa olsa arabaşı çorbası olur.Onu da kimse içmez.Erken öttüğün belli. Ermenekinsesi.com olarak olaylara objektif bakıyoruz.Ben bir gazeteciyim.Her yerden haber kaynağım var.Bizim haksızlıklara tahammülümüz yoktur.Senin gibilerine de hiç tahammülümüz yoktur.Senin sorumlu olduğun kurumda insanların psikolojisi bozuldu.Olaylar büyüyebilir.İnsanlar intihara kalkışıyor,tehdit ediliyor.Bu olayların takipçisiyiz.Bunu da bilesin.Bence fazla horozlanma. Aklını başına al..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram