Bunu da gördük! Tren yolunu çaldılar

0
Bunu da gördük! Tren yolunu çaldılar

Karaman'da hırsızlar 7 bin ton ağırlığındaki 144 metrelik tren yolu demirini çaldı. Jandarma izleri takip ederek hırsızlara ulaştı.
"Tren
Olay, Karaman'ın Ayrancı ilçesine bağlı Saray köyünde meydana geldi.
İddiaya göre; yapımı devam eden yeni hızlandırılmış tren hattı çalışması esnasında işçiler, eski tren raylarında 3 ayrı noktada toplamda 144 metre uzunluğunda 7 bin kilo ağırlığında tren raylarının yerinde olmadığını fark etti.
İşçiler, durumu Ayrancı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Olaya hemen müdahale eden jandarma ekipleri, PTS ve kamera kayıtlarını inceleyerek 42 plakalı bir aracı şüpheli olarak tespit etti. Karaman İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerinde çalışma yaparak iz ve delilleri topladı.
"Tren
Yapılan tespit sonucunda şüpheli araç bulunarak, araç içerisindeki M.H.Ş. ve Y.P. gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından alınan ayak izi, sigara izmariti ve tekerlek izlerinin araç sürücüsü M.H.Ş. isimli şahıs ve araç ile uyuştuğu ortaya çıktı.
Şüpheli şahısların daha önceden Konya'nın Selçuklu ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık olayına karıştıkları da tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.
"Tren

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz