Blue Diamond'dan 14 Şubat'a Özel İnanılmaz İndirim!

Herkesin beklediği ve özellikle kadınlar için anlamı daha büyük olan 14 Şubat sevgililer günü için yapılacak birçok sürpriz arasında en çok pırlanta yüzük ve kolyeler başta geliyor. Kadınlar için önemli olduğu kadar hediye seçimi yapacak birçok erkek için de oldukça önemli sayılıyor. Özel tasarımları alıcıyla buluştura Blue Diamond ürünlerinde farklı tasarım ve farklı karat seçenekleri de oldukça önemli detaylar arasında gelmektedir.

Önemli bir hediye seçeneği olmasının yanında bu güzel günü taçlandıran eşsiz tasarımlarda firmanın gözde tasarımları olmaya devam ediyor. Beklentiyi en iyi şekilde karşılayan firmanın pırlanta yüzük çeşitlerinden tamtur, tektaş ve beştaş yüzüklerin yanı sıra pırlanta kolyeler de zarif seçenekleriyle satışa sunuluyor. 
""

Kadınların Vazgeçilmezi Pırlanta Yüzükler 

Firmanın sunduğu muhteşem indirim ile birçok kişin imkânına göre herkese uygun olan ürün çeşitlerinde, pırlanta yüzükler de oldukça revaçta olmaktadır. Arzu edilen modellere göre birçok çeşit arasından her zevke uygun tasarımlara sahip bulunuyor. 
""

Firmanın sağladığı indirim seçenekleri arasında en çok talep görmesini sağlayan ise, %50+ %10 ekstra yapılan indirimlerle müşterinin alım şansı da artmaktadır. Hızlı kargo seçeneği ile eşsiz tasarımların sahibi olmak isteyenler firmanın sayfasından ziyaret ederek tercihlerini yapmakta. Alıcıların hediye seçenekleri arasında en çok da tamtur ve beştaş pırlanta yüzükler ile baget pırlantalar da indirim fırsatları arasında bulunuyor.

""
Farklı Tasarımların Adresi Blue Diamond

Tutkunu olanların vazgeçemediği pırlanta modellerin en yeni tasarımlarıyla özel günler için alıcılarıyla buluşuyor. Siteye ilk kez üye olan müşterilerine ise ilk alışverişlerinde 100 TL hediye çeki veriyor. İstenilen düzeyde herkesin alabilmesi için olanak tanıyan firma, avantajları her zaman talep görmesini de sağlıyor. 

Seda Sayan’ın da en çok tercih ettiği pırlantalar ise,  firmanın eşsiz ürünleri olmaya devam ediyor. Klasik tasarımlarının yanı sıra dikkat çeken marjinal ürünlerinde yer aldığı ürünlerde tasarım kalitesi de bir o kadar ön plandadır. Farklı tasarım çeşitleriyle her sene koleksiyon ürünlerine yenisini ekleyen Blue Diamond sitesi alıcıların zevkine hitap eden ürünleriyle baş döndürüyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram