BİR GAYE-İ HAYALİMİZ VAR DOSTLAR

0
1068
BİR GAYE-İ HAYALİMİZ VAR DOSTLAR

BİR GAYE-İ HAYALİMİZ VAR DOSTLAR,
Yıllarca gurbet ellerde başka memleketlere hizmet ettim. Vatanın her bir toprağı değerdir elbet. Ancak bu beden toprak olmadan, doğup büyüdüğüm cennet vatana tecrübelerimi aktarmak, bir aksiyon bir değişim rüzgarı estirmek için, adaymış desinler diye değil nasip olursa samimi duygularla tüm Türkiye'ye örnek bir başkan olmak arzusuyla yola çıktım. Bizim cennet vatana sevdamız, çok küçük yaşlarda annemi ve ailemi selde kaybedip, sokaklarında yalnız büyüdüğüm, sevgiyi, insanlığı, birlik ve beraberliği insandan öte memleketimin her bir karışına aktarmak arzusuyla başladı. Odak noktamız insan ve insanı değerlerdir. Bizim liderimizden anladığımız, bulunduğumuz gücün makamlardan değil insana hizmetten geçtiği ve bu makamları hizmet aracı olarak görmeyi, kibir ve gururdan uzak durmayı, insanlara tepeden bakan değil halkın içinde bizzat halkın dilinden, derdinden anlayan, hak adalet ve doğruluktan ayrılmadan bir siyaset üretebilmektir. Kimseyi ötekileştirmeden, herkesi kucaklayan, seven, dinleyen biri olmayı gaye edinen, yıllarca bulunduğum kurumlarda, belediyelerde bu uğurda çalışan bir gönül insanı olmaya çalıştım .Allah nasip eder aday olur seçilirsem hem AK Partili, hem IYI Partili, hem MHP hem CHP'li olmak üzere tüm Ermenekli'yi bağrına basarak, hizmetlere katkı sağlayacak ilçe içindeki ve dışındaki hemşehrilerimizi kucaklamak, her sese kulak vermek, istişare etmek en büyük hasretimdir.
Bu duygu ve düşüncelerimizin yanında elbette güzel Ermenek'imizin geleceği için yüzlerce sosyal, kültürel, ekonomik projeler üretmiş, onun hayaliyle yıllarca kafa yormuş birisiyim. Türkiye'yi baştan sona sendikacılık yaptığım yıllar gezdim gördüm. Avrupa'nın birçok şehrini dolaştım, güzeli temaşa ettim, bunlar neden benim memleketimde yok diye üzüldüm. Rabbi'min verdiği bahşettiği yeşili, doğası, havası, suyu, tarihi turistik yerleri arge çalışmalarıyla derleyip toparlayacak, bu zenginliğin farkında olmayan hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm Türkiye'ye ve yurt dışına, tüm basın yayın araçlarını kullanarak, tur şirketleriyle anlaşarak, otelciliği geliştirerek daha önce hiç duyulmadığı kadar duyuracağız.
Cennet vatanın gelişmesi büyümesi için doğal zenginliğimiz olan kömür ocakları başta olmak üzere, ilçemize yatırım seferberliği başlatılacak, rahmetle andığımız Ahmet Keleşoğlu büyüğümüz onun değerli ailesi, Hurşit Akpınar, Hasan Kalan. Hüsnü Polat ve evlatları Muzaffer-Hüseyin Polat, Abdullah Özbey, Nevzat Ünsal, Reşit Keskin vs ismini zikredemediğim maddi manevi yatırım yapan, yapmak isteyen tüm hemşehrilerimizi memlekete davet edecek istihdama yönelik büyük bir atılım yapacağız.
Eğitim-öğretim ve iş sektöründeki gençlerimize her türlü imkanları açarak sosyal, kültürel gelişimlerini sağlayacak, spordan sanata belediyemiz öncülüğünde öğretmenlerimiz ve gönüllülerimizle birlikte sürdürülebilir ve ulusal düzeye taşıyıcı faaliyetler başlatacağız.
Başta siyasi parti temsilcileri olmak üzere, fikir adamlarımızdan muhtarlarımıza, Ermenek dışında yaşayan hemşehrilemizi de dahil ederek ilçemizin gelişimi için proje komisyonları kurulacak, toplantılar yapılacak başta bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere sesimizi duyurabildiğimiz herkesten destek isteyeceğiz.
Daha önce çalıştığım belediyelerde yaptığım üzere ilçemizde de Halk meclisi, Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi ve Çocuk Meclisleri oluşturularak her katmandan halkın, kendi belediyesine seçimden seçime değil bizatihi elini taşın altına birlikte sokarak, sırt sırta hep birlikte yönetim modeli uygulanacak.
Halkla iç içe, sosyal hayatın içinde, ihtiyaç olan her yerde yanınızda yakınınızda olan, dertlerinizi dinleyen, halkın efendisi değil hizmetkarı başkandan öte bir abi, kardeş, dost olan alışılmışın dışında, tabuları egosu olmayan, sizden biri olarak mücadele edeceğim.
Rabbimden tek istediğim yazdıklarımı söylediklerimi uygulamayı nasip etsin. Bir akşam üstü telefonum çaldı ve kayıtlı olmayan yaşlı bir teyze "GUZUUUM SÜREKLİ SANA DUA EDİYORUM, İNŞALLAH SEN GEÇERSİN BAŞIMIZA" diyerek gözyaşıyla dua eden teyzelerime, rahmetli anneme layık olmayı bana nasip etsin.
Bu duygularımı her daim Rabbim'e açıyordum ve şimdi de sizlerle paylaşmak istedim. Dil söyler, kalem yazar kolaydır evet, ancak yıllardır bu duyguları içimde sakladığımı o vuslatı beklediğime çok dostlar şahittir. Nasip olur veya olmaz takdiri İlahi. Ancak sizleri de şahit tutarak bu niyetlerden şaşacak, ayağı kayacak bir Emin kulun olacaksam daha layık olanları muzaffer kıl Allah'ım.
AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI MEHMET EMİN TEKPINAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz