BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 19 MAYIS MESAJI

0
BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ KALAYCI’NIN 19 MAYIS MESAJI

            Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
            Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, mesajında: “19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 102’inci yıl dönümünü ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
19 Mayıs 1919 tarihinde; bağımsızlığa giden yolda Türk milletinin kaderi çizilirken, bu önemli günün geleceğimizin teminatı gençlere armağan edilmesi de çok büyük anlam ifade etmektedir. Çünkü yeni nesiller, geçmiş tarihlerini doğru okuyarak geleceğe başarı ile adım atarlar. Emanetlerine sahip çıkan gençlerimizin, ülkemizi her alanda daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancımız tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın kahramanları ile ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz