BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ KAPLAN GÖREVE BAŞLADI

1
BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ KAPLAN GÖREVE BAŞLADI

Ermenek Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Ali Kaplan yeni görevine başladı.
Ali Kaplan Kimdir?
17.04.1970 Mersin doğumlu, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi(lisans), Mersin Ünv. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü ve Ankara Ünv. Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümlerinde yüksek lisansını tamamlamış, bir dönem Mersin Ünv. Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Finans Bölümünde Doktoraya başlamıştır.
1990-2005 yılları arasında Sivil Savunma teşkilatının farklı kademelerinde, 2005-2008 Kilis Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü, İl Mahalle İdariler Müdürlüğü, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 2008 yılından bu yana Mersin Toroslar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Ali Kaplan, İngilizce bilmekte, evli ve iki çocuk babasıdır.
2015 yılında yayınlanan ‘’Memurum ben’’ adlı bir kitabı da yayınlanan Ali Kaplan, Ulusal ve uluslararası kongre, sempozyum ve akademik çalışmalarının yanı sıra insan kaynakları yönetimi, gayrimenkul değerlendirme ve yönetimi ile ketnsel yönetim konularında araştırma çalışmaları da devam etmektedir. Ayrıca SPL konut değerleme uzmanıdır.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz